Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 418

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 421

Lenkefi bronz az OB-ről

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Remekül szerepelt klubunk fiatalja, Lenkefi Soma Boldizsára kadet korosztály országos bajnokságán. Már a körmérkőzések során látszott, hogy Soma kiváló formában érkezett az év egyik legfontosabb versenyére, veretlenül jutott föl a táblára. Sorrendben a szolnoki Mercz, az MTK-s Dunay, végül a Vasasos Gyenes legyőzésével jutott döntőbe az egész nap extázisban vívó csabai párbajtőröző. A dobogóért az OVSE vívóját, Horváthot kellett legyőznie. Sokáig úgy tűnt nem fog sikerülni az újabb bravúr, ellenfele már öt találattal is vezetett, de Soma óriási hajrával kiegyenlített, majd a hosszabbításban a győztes tust is ő érte el. A ranglistát vezető Kovács Gergely, az Alba Régia Vívó Akadémia versenyzője aztán megálljt parancsolt versenyzőnknek, aki élete legjobb eredményét érte el, s mivel még jövőre is kadet, szép jövő előtt áll.

A még nála is fiatalabb Tóth Marcell 37., Krnács Tamás 86. lett a 120 fős mezőnyben.

Lányaink is kitettek magukért, Bencsik Anna és Oláh Lili is magabiztos vívással jutott be a legjobb tizenhat közé. Annát a BVSC versenyzője Majcher, Lilit a Vasasból érkezett Gálfalvy állította meg. Előbbi 10., utóbbi 14. lett. Hricz Lilla 37., Csomor Alexa 61. lett 104 vívó között.

Lány csapatunk az érdi Danúbiusz csapatával kezdte meg a csapatbajnokságot, s 45-30-ra győzött. A nyolcas táblán szoros mérkőzésen vereséget szenvedtek a Honvéd gárdájától (43-45), de az alsó ágon a pécsi, majd a debreceni Interfencing csapatát legyőzve megszerezte az ötödik helyet az Oláh Lili, Bencsik Anna, Csomor Alexa, Hricz Lilla összeállítású csapatunk.

Fiú csapatunk a kisebb sérüléssel küszködő Lenkefi Somával, Tóth Marcellel és Krnács Tamással a tizenhatodik helyet szerezte meg.

Támogatók