Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 418

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 421

Nemzetközi vívóverseny Budapesten

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

 

A kiöregedett „nagy generáció” (Dékány Kinga, Petri Renáta, Kazár Dóra, Keszthelyi Zsombor) után ifjú tehetségeink kezdték meg az ismerkedést a kadet nemzetközi mezőnnyel. A budapesti Európai Kadet Körversenynél nem is találhattak volna nagyobb kihívást, hiszen hatalmas mezőnyök (fiúk 322 versenyző, lányok 289 versenyző) vártak Oláh Lilire, Bencsik Annára, Hricz Lillára és Lenkefi Somára.

Legjobban Bencsik Annának sikerült a verseny a jó csoportkör (5 győzelem, 1 vereség) után, a 128-as táblán folytatta a versenyt, ahol legyőzte a pécsi Domát (15-8). A 64 között aztán ukrán ellenfele jobbnak bizonyult nála, így Anna végül a 48. helyet szerezte meg.

A többi versenyzőnknek sajnos nem sikerült továbbjutnia a csoportból. Anna eredménye mindenképpen dicsérhető, hiszen ez volt az első nemzetközi megméretése, a többieknek maradt a tapasztalat, láthatták, hova kell fejlődniük.

 

Támogatók