Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 418

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 421

Helyezések a felnőtt Magyar Kupáról

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

A felnőttek is elkezdték az őszi menetelésüket. Számukra igen nagy a tét, hiszen számukra az olimpiai részvétel lehetősége a tét.

 

A férfiak mezőnyében (112 vívó) Keszthelyi Zsomborés Kolczonay Balázs5/1, míg Szabó Bence3/3 győzelem, verseség mutatóval lépett tovább csoportjából. A táblán Bence sajnos nem bírt a Vasas versenyzőjével, Kaliczával (9-15), társai viszont könnyedén jutottak a 32 közé. Kolczonay vesztét ugyancsak Kalicza okozta (12-15), Keszthelyi egy darabig jól tartotta magát az olimpiai bronzérmes Somfai Péter (Honvéd) ellen, de a nagyobb rutin diadalmaskodott. Kolczonay 19., Keszthelyi 20., Szabó 50. lett.

 

A hölgyek (74 vívó) is remekül kezdtek, Kazár Dóra és Dékány Kingasem talált legyőzőre csoportjában, Petri Renátais csak egyszer hagyta el vesztesen a pástot, Szabó Rékakétszer kapott ki. Rékának a táblán sem ment, kikapott a debreceni Fedortól. Petri kiélezett asszóban szenvedett vereséget a tatai Bükitől (14-15). Kazárt, immár a döntőbe jutásért ugyancsak Büki búcsúztatta, míg Dékányt ahogy a múlt héten a juniorok közt, ezúttal is Gnám (Tatabánya) ütötte el a döntőbe jutásért vívott asszóban. Kazár 9., Dékány 10., Petri 19., Szabó 34. lett.

 

A férfi csapatversenyen tizenhárom csapat közt kellett helytállniuk fiataljainknak. Már a nyolc közé jutásért kemény ellenfelet, a Tapolcai csapatot kellett felülmúlni. Remek vívással magabiztos győzelmet arattak fiaink (45-30). A már a felnőtt válogatottban is bemutatkozó Andrásfi Tibor vezette BVSC még nagy falatnak bizonyult (33-45), de a Vasas második csapata ellen különösen Szabó Bence volt elemében, a két U-23-as válogatottal felálló ellenfél 45-34-es sikerhez gratulálhatott. Az ötödik helyért a Honvéd kettes csapata következett, melyet az argentin válogatott Lugones erősített. A 45-35-ös vereség tisztes helytállást és hatodik helyet eredményezett, ami fiatal csapatunktól nagyon jó eredmény.

 

Támogatók