Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 418

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 421

Olimpici OB 2018.

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Sokszor leírtuk, elmondtuk már, hogy az olimpici versenysorozat igazi sikertörténet. Az idényzáró, balatonfüredi OB-n ez ismét bebizonyosodott. Minden idők legnépesebb mezőnye gyűlt össze. 803 egyéni induló és 145 csapat! Elmondhatjuk, a magyar párbajtőrvívásnak van jövője.A békéscsabai versenyzők is kivették részüket a sikerekből. Apáti Bálint a gyerek fiúk mezőnyében életében először (legjobbkor) verekedte be magát a döntőbe. Itt ugyan vereséget szenvedett, a nála két fejjel magasabb Börcsök Koppánytól (Fless), de ötödik helyezésére büszke lehet. Dicséret illeti ugyan ebben a számban Krnács Tamást is, aki tizenkettedik lett.

Oláh Lilit saját korosztályában, a gyerek lány párbajtőrben vártuk a döntőbe, de ezen a versenyen nem volt szerencséje. Viszont az egy évvel idősebbek között remekül küzdött, s remek nyolcadik hellyel vigasztalódott. Bencsik Anna ugyanitt tizennyolcadik lett.

A csapatversenyek során újonc lány csapatunk (Bencsik Anna, Hricz Lilla, Oláh Lili, Nagy Anna) ötödik, gyerek lány csapatunk (Oláh Lili, Dékány Viktória, Petri Regina) hatodik lett.

Támogatók