Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 418

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/csabaviv/public_html/plugins/content/jp_bookmark/jp_bookmark.php on line 421

Olimpici létszámcsúccsal

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Közel nyolcszáz (!) vívó népesítette be a sportcsarnok és a vívóterem pástjait az elmúlt hétvégén. A hazai utánpótlás vívás sikertörténete tizenkettedik évéhez ért, nemzetközi szinten is jegyzett, így a részvevők közel harmada külföldről érkezett. A sok nemzet között először üdvözölhettünk dubaj-i vívókat is.

A hazai versenyzők közül ezúttal Oláh Lili szerepelt a legjobban, aki a gyerek korosztály döntőjébe verekedte magát, s csak a sérülése akadályozta meg abban, hogy felálljon a dobogóra. Így is hősiesen küzdött, egyetlen találattal kapott ki a verseny későbbi aranyérmesétől, a tapolcai Sulyoktól, s végzett az ötödik helyen.

Dicséretet érdemel Bencsik Anna is, aki két korosztályban is közel állta döntőbe jutáshoz. AZ újoncoknál tizenharmadik, a serdülőknél tizenkettedik lett.

A rendezvényt Szarvas Péter polgármester úr nyitotta meg, s edzőként, szülőként több illusztris személy is ellátogatott Békéscsabára: így itt volt Kulcsár Krisztián MOB elnök, Pop Simona és Nébald György olimpiai bajnokok, Mincza-Nébald Ildikó, Kovács Iván, Imre Géza világbajnokok, olimpiai érmesek.

Támogatók