Veretlen út a csúcsra

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Szolnokon folytatódott Közép-Európa legnagyobb utánpótlás versenysorozata, az Olimpici GP. A világjárvány miatt ugyan jelentősen megcsappant létszámmal, hiszen külföldi vívók nélkül, de a megszokott magas színvonalon zajlottak a küzdelmek a szolnoki klub újjáépített, kibővített csarnokában.

Cikkhez

Dékány Kinga aranyvasárnapja

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

 

Újabb válogató versenyen léptek pástra klubunk fiataljai. Ezúttal a kadet és junior korosztály Magyar Kupa sorozat negyedik fordulóját tartották a magyar sport szentélyében, a tatai edzőtáborban.

Cikkhez

 

Keszthelyi közel a bravúrhoz

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

A második felnőtt Magyar Kupának a tatai edzőtábor adott otthont. A férfiak kezdtek. Komoly létszám, komoly színvonal. Olimpiai érmesek, felnőtt és utánpótlás világ-, és Európa-bajnokok sora lépett pástra.

Cikkhez

Gachályi Gréta, aranyérem, veretlenül

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

A Magyar Vívó Szövetség vezetése szigorú döntéseket hozott annak érdekében, hogy a legfiatalabb korosztályok is versenyezhessenek. A párbajtőrözők Olimpici GP. elnevezésű versenysorozata a 2020-21-es szezonban is Hajdúhadházon kezdődött. A nemzetközi szinten is magasan jegyzett versenyen, a járvány miatt ezúttal nem vehettek részt külföldiek, a legkisebbek, a „Törpicik” versenyét eltörölték, s a szövetségi döntés következtében mindenki csak a saját korosztályában versenyezhetett, megszűnt tehát a lehetőség, hogy a fiatal vívók az egy-két évvel idősebbek között is vívhassanak. Sokan voltak, akik nem vállalták a kockázatot, s nem indították el versenyzőiket, illetve néhány versenyző karanténban van. Így fordulhatott elő, hogy a korábbi években tapasztalt 700-800 versenyző helyett alig 200-an léptek pástra a három nap alatt.

Hatodik hely a felnőtt Magyar Kupán

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

A felnőtt vívók is megkezdték a 2020-21-es versenyszezont. Klubunk fiataljai számára jobbára a tapasztalatszerzés volt a cél. Nem kellett csalódnunk, mindenki hozta a magát. Lássuk a részleteket!

 Bővebben

Támogatók