Minden éremből jutott az AVA fiataljainak

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Júniusról szeptember közepére halasztották a legfiatalabb vívók seregszemléjét, az Olimpici Országos Bajnokságot. A korona vírus járvány miatt szigorú szabályok mellett megrendezett versenyen hagyományosan jól szerepeltek klubunk versenyzői. Mindhárom éremből szereztek egyet-egyet, egyéb értékes helyezések mellett. De menjünk sorjában!

Bővebben

Bronzérmek a Felnőtt Magyar Kupáról

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Élre kívánkozik a hír, hogy Szabó Réka anyai örömök elé néz, így kihagyja a teljes évadot. Jó egészséget kívánunk nekik!

Nélküle fiataljainknak kellett helytállniuk, s nem okoztak csalódást.

A három muskétás (Dékány Kinga, Kazár Dóra, Petri Renáta) mellett a serdülőkorú Oláh Lili is továbbjutott a csoportkörből.

Bővebben

Keszthelyi Zsombor a junior ranglista élére ugrott

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Az idény első világkupa versenyét Lettország gyönyörű fővárosában, Rigában rendezték. A népes, 247 főt számláló mezőnyben ott volt Keszthelyi Zsombor is, akinek ez volt az első nemzetközi megmérettetése a korosztályban.

Bővebben

Lenkefi bronz az OB-ről

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Remekül szerepelt klubunk fiatalja, Lenkefi Soma Boldizsára kadet korosztály országos bajnokságán. Már a körmérkőzések során látszott, hogy Soma kiváló formában érkezett az év egyik legfontosabb versenyére, veretlenül jutott föl a táblára.

Bővebben

Kadet körverseny Klagenfurtban

IWIWTwitterFacebookMyspace bookmark

 

Klubunk három versenyzője vehetett részt az Európai körversenysorozat Ausztriai állomásán. A férfi párbajtőrözők 211 főt számláló mezőnyében Lenkefi Soma Boldizsár próbált szerencsét, de egy győzelme nem volt elég a csoportból való tovább lépésre.

A hölgyek 181-en kezdték meg a küzdelmeket. Oláh Lili és Bencsik Anna egyaránt három győzelmet aratott, két vereség mellett. Annát a 128-as táblán búcsúztatta a német Brumann (13-15) 91. lett. Lili kiélezett mérkőzésen hosszabbításban legyőzte a lengyel Tercjak-ot. A következő lengyel, az Európa-bajnoki bronzérmes Klasik már túl nagy falatnak bizonyult, de Lilinek nincs szégyenkezni valója 51. helyezése miatt, hiszen még a serdülő korosztályba tartozik.

Támogatók